luni, 14 ianuarie 2013

Prima zi de școală = prima zi de tortură

De ce fac eu postarea asta prostească când eu mai am de citit vreo 5 sau 6 cărți? Pentru că mă simt epuizată după 6 ore petrecute în spațiul ăla închis în care pute a prostie și vreau să mă descarc. În primul rând, explicați-mi - cum e posibil să faci un tricou personalizat cu un cap de cocalar pe el? Ca să explic mai pe larg, o tipă din grupul meu (cu care s-ar zice că-mi petrec timpul) și-a făcut un tricou pe care a pus fața lui D.  Pe care l-a lăsat LA VEDERE. Avea un pulover pe deasupra, dar nu, ea trebuia să-l țină descheiat, ca să-i văd eu fața nărodului în fiecare secundă! Apoi, grupul de copii cu bani gata de la noi din clasă a început deja cu comentariile. Au început să povestească ei unde au fost și ce-au făcut de revelion, de parcă mie mi-ar păsa! Bine, am înțeles, tanti. Ai fost la mama naibii. Du-te și șușotește cu prietenele tale despre asta, nu sta să-mi povestești mie! Apoi. Tortura de a nu avea cu cine să vorbești. Cred că ăsta e cel mai groaznic lucru dintre toate. Bine, recunosc. Am o colegă cu care mă înțeleg și cu care în mai toate pauzele vorbim despre Evan Peters (na, poftim ca să vezi ce-ai făcut, Rose!). La info am pus videoclipuri de pe youtube cu Violet și Tate. Thanks God, n-a văzut nimeni :)) Fiecare era cu treaba lui. Adevărul e că atunci când dispui de o chestie cu monitor și tastatură, nimic nu te mai poate întrerupe din ce faci. Ideea e că am corupt-o pe S. într-atât de tare încât să-și ia poze cu el 8-> Cred că de-acum în colo, în fiecare zi am să-i cer telefonul ăla să mă holbez la fața lui. A, și n-am corupt-o numai cu Evan. Și cu serialul :)) Biine, având în vedere că s-a uitat înainte la toate fanficurile de pe youtube care-l conțin pe Tate, cred că a văzut majoritatea scenelor interesante :)) Și când am întrebat-o de ce se mai uită la AHS mi-a zis "Păi vreau să-l văd pe Tate ;;)"
Cred că a crescut cu 40% în ochii mei după ce a spus asta :))
Revenind la subiectul de bază - tortura. Și ăsta nu e nici pe departe cel mai groaznic lucru care se-ntâmplă la fiecare școală care ne-aruncă nouă timpul pe ușa din dos. Nononono. Profesorii sunt. De toate felurile și atitudinile. Cred că avem cu toții câte unul din fiecare. Asta însemnând - unul de care râde toată lumea, unul care pur și simplu ne omoară corasonul cu temele, unul care consideră materia lui "cea mai importantă", unul care ne rupe mâinile de atâta scris, unul care e chel, unul care ne dă 'nșpe mii de proprietăți/rezumate/idei principale de învățat pe de rost și unul care ne e antipatic până-n măduva oaselor.
Sunt conștientă că nu există copil care să nu fi avut vreodată o notă mai mică de 9. E inuman. Ciudat. Eu am avut și la greu. Recunosc. Dar asta s-a-ntâmplat la profesorii pe care ori am ciudă, ori la materiile pe care le urăsc de când eram țânc (ca de exemplu, matematica)
În fine. Îmi pare rău că v-am spânzurat și eu timpul cu postarea asta așaaa lungă, dar trebuia să mă descarc undeva. Și cum eu am prieteni care ori se consideră genii malefice, ori care mă numesc "gâsculiță" ori care-și pun pe tricouri fețele idioților vă dați seama...
Ah, și ca să pun o poză, să nu las postarea așa, o să vă las ochișorii lui Tate. :o3 ( Rose, ce-o să te mai bat :]] )


Ouiii 8-> Bine, gata, am terminat. :)) Pot să mă holbez la Tate și după.

6 comentarii:

  1. Prima zi de scoala, ca de obicei. Naspa. Am avut azi o zi de toata cacaoa :)) Dar n-am sa te stresez deja cand ai avut si tu o zi la fel de naspa :)) We are survivors! Hang in there, inca putin si vine vacanta de Paste :)) Hello Tate ^.^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Meh, cam toate zilele în care merg la școală sunt așa :))
      Yep, am supraviețuit. Dar mai avem până la sfârșitul anului. Și apoi, n-o să vreau să fie sfârșitul anului pentru că la sfârșitul anului dau examenele x.x Și cred că o să adorm pe bancă la ăla la mate, pentru beneficiul tuturor. Dar după ce trec de-ale naibii examene (și rezultate) o să fiu: YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
      În plus, o să urmeze City of Bones și-o să mă-ntâlnesc cu nătăroaicele mele (adică aia cu Evan, aia cu tricou', aia cu numele de animale și încă una) și o să fie dulce. :o3 Dar apoi ajungem la alte licee și nu ne mai vedem niciodată. :)) Eh, cel puțin scap de școala asta nemernică și de patrupedele mele afurisite. (Iar am scris romane, sorry)

      Ștergere
  2. Off,prima zi de şcoală la mine a fost aşa:SUCKS,EŞEC LA SPORT,Trenning Naşpa,POMNEALĂ DE ÎNGRĂŞAT:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam așa sunt primele zile și la mine :)) Eh, încercăm să trecem peste...

      Ștergere
  3. Tot vina mea e :)) Păi, mă simt mândră, într-un fel :3
    Astăzi, blogosfera e înnebunită după Evan.
    Mâine, pacea mondială <3
    Şi eu am zeci de poze cu Evan pe telefon, heehee :))
    Daa, primele zile de şcoală au fost maxime. Doar pentru că *ohmygoshohmygosh* avem un Jace în şcoală şi ştii tu :)) Aveam nevoie de aşa ceva :o3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, parcă vedem postere cu AHS pe fiecare clădire din România numai prin puterea gândului lui Rose. Meh, vise...

      Ștergere