vineri, 11 ianuarie 2013

Postare din lipsă de ocupație ._.

Cum am spus și în titlu... postarea asta e din lipsă de ocupație :)) Aș putea eu să bag acum o recenzie Divergent sau Vampirii din Morganville sau mama mare mai știe ce, dar am chef să-mi umplu seara asta de muzică pe care nimeni n-o înțelege, să-mi umplu creierașul cu imagini care-l sugerează pe Jace și să mai scriu câteva filosifisme (cred c-am scris bine) la prostia mea de poveste.
Nu că n-aș avea într-adevăr ce să fac, dar caietul de teme pare atât de departe! Iată chestiuțele cu care-mi mai pierd eu vremea (în speranța că un miracol al timpului poate face caietul de teme de pe masă să dispară):






Varianta rock de la Airplanes e pur și simplu F.L.A.W.L.E.S.S.
Pentru mâine je promite recenzia la Inițierea de Richelle Mead, în speranța c-o să a timp s-o recitesc pe toată. :)) Dac-ar avea ziua 48 de ore...
Ah, și-am dat melodii care-mi sunt la corason așa că sht, ascultați-le.

11 comentarii:

  1. Ador Evanescene,sunt printre trupele mele preferate! E foarte bun coverul de la melodia lui Hayley!Imi plac toate cantecele sugerate! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu. Pur și simplu mor pe dinăuntru când ascult Evanescence. Inițial voiam să pun o melodie de la Paramore în locul celei cu B.O.B. și Hayley, dar asta mi s-a părut prea drăguță. Și cred că îmi place mai mult coverul decât melodia originală. A, și mulțumesc pentru follow. >;d<

      Ștergere
  2. Aaaa, altă Evanescence-istăăăă :X Așteptăm recenzia :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum să nu? Evanescence-istă pân' la moarte. ^.^ O să-ncerc să strecor recenzia mâine printre variantele de la română. Și chiar dacă nu reușesc s-o citesc pe toată, o să scriu din ce-mi mai amintesc. :D

      Ștergere
  3. Eu sunt o fană înrăită The Pretty Reckless şi le ştiu mai toate melodiile pe derost.Dar dintre toate,Just Tonight e preferata mea deoarece mă caracterizează pe deplin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine a variat melodia preferata de la TPR. Intai a fost Make me wanna die. Pe urma, Under the water (sfinte castronel, ce versuri *o*) De ceva vreme e Just tonight. Nu stiu ce-mi face Taylor, dar trupa asta e ca un drog.

      Ștergere
  4. Toate melodiile sunt superbe, însă m-ai atins cu melodia de la Evanescence. Iubesc pur şi simplu melodia. O ascult de 3 ani şi înce nu m-am plictisit, mă crezi? :)) Niciodată nu mi s-a mai întâmplat aşa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi s-a întâmplat așa odată, cu o melodie de-a lui Muse, nu mai țin minte care. Mă bucur că-ți place micul meu playlist. Haha, trebuie să vezi toate melodiile cu care-mi spânzur timpul din telefon. Acolo tezaure <3

      Ștergere
  5. O, ce melodiute frumoase <3 Skillet, vai de cand n-am mai ascultat 8-> :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uu, am dat de o Skillet-istă :> La școală am numai o colegă care ascultă Skillet și e frustraant. Mai ales când îți umblă toți prin telefon și te-ntreabă "Da' trupa asta cine e? :o". Are you kidding me? ._.

      Ștergere
  6. Imi plac melodiile .
    Mai ales Evanescence - lithium .

    RăspundețiȘtergere