duminică, 23 decembrie 2012

Top 5 cărți (leapșa)


Leapșă primită de la Meduza blândă. Ei, nu e chiar primită, dar ea a spus că o poate lua oricine, deci thankies. ^^

Locul 5 este ocupat de Shadow Falls, de C.C. Hunter. Primul volum mi s-a părut interesant, introducerea pentru acțiunea care urmează cu adevărat. Cel de-al doilea mi-a plăcut mai mult, chiar dacă divergențele dintre Derek și Kylie (uf!) nu întârzie să apară. E un fantasy cu câteva pasaje amuzante, care te ține cu sufletul la gură. Ah, uitasem să menționez: coperțile sunt absolut GENIALE.

Pe locul 4 am plasat Spulberă-mă, de Tahereh Mafi, un romance superb, la care ideea cu tăiatul cuvintelor mi s-a părut incredibilă.

Pe locul 3 se situează Îngerul nopții, de Becca Fitzpatrick. O Doamne, nici n-am cuvinte să descriu seria asta. E pur și simplu flawless.

Locul 2: Orașul Oaselor de Cassandra Clare. Și Orașul de Cenușă. Asta pentru că n-am putut să fac rost de Orașul de Sticlă. ._. Primul volum din seria Instrumente Mortale m-a lăsat mască. Inițial nu mi s-a părut cine știe ce dar la final era mai-mai să izbucnesc în plâns.
Locul 1 i se acordă... lui Divergent, incredibilicioasa primă carte a Veronicăi Roth. Mulțumită puterilor karmice din univers, am făcut rost și de Insurgent,  care este de 3 ori mai plină de suspans decât Divergent.
Divine ambele. :o3

3 comentarii:

  1. Divergent aici <33 Mă bucur să văd tot mai multe topuri unde iubirea mea e pe primul loc. Instrumente mortale, iar, e awesome <3 Şi eu am citit tot primele 2 volume. Dacă nu era Jace, probabil nu m-aş mai fi apucat de ea :)) La ÎN nu mai e nevoie să precizez nimic, şi rămâne seria Shadow Falls, pe care, ruşine mie, n-am citit-o. Sincer, nu m-aş fi aşteptat să fie atât de bună. De obicei ştiu că (,) cărţile cu coperţi frumoase nu sunt chiar aşa bune :)) Dar sigur am s-o încerc şi eu, odată <3

    Şii, te rog frumos, poţi pune un gadget cu persoane interesate? Mi-ar fi mai uşor să-ţi urmăresc blogul. Mersi <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uau. :"> Pai ma bucur sa vad ca deja lumea se ia dupa parerile mele. Cred ca am blogul de mai putin de o luna si cred c-am facut doar vreo 3 recenzii. :-? Am si eu cateva carti cu coperti frumoase care m-au lasat perplexa (in sensul rau :|). De exemplu, Semnul de Kristin Cast nu s-a ridicat la limita asteptarilor. Am citit si volumul 2 de la Casa noptii, dar m-am oprit acolo. Mi se parea ca e o serie cam.. ma rog, fara actiune. In afara a ceea ce i s-a intamplat lui Stevie Rae. "Nascuta la miezul noptii" e chiar frumoasa. In ciuda faptului ca personajul principal imi e cam antipatic, atmosfera din carte e foarte incarcata de suspans. Si are baieti la greu (d'aia de pe care ii visezi si-n somn). Volumul 2, daca vrei sa il citesti, e mai bun decat primul. Mersi pentru comentariu. ^^

      Ștergere
  2. uuu ;;) mersi ca ai facut si tu leapsa. Siiiii siiiii DA! Divergent rulz baby! <3

    RăspundețiȘtergere