joi, 14 februarie 2013

Zi productivă.

Mă așteptam să nu fac nimic util azi. Mă așteptam doar la un date între mine și laptop. Ceea ce s-a cam întâmplat. Listuță cu chestiuțe pe care Brioșel le-a făcut pe 14.02.2013:

1. A dat simularea.
Phew. Păi, ce e de spus? A fost normală. Nici grea, nici ușoară. Doar că pe alocuri necesita atenție. Ceea ce mie îmi lipsește. Mi-am calculat punctajul și ar veni în jur de 9.30. Avusesem la subiectul II ceva cu valoarea morfologică & funcția sintactică. Era ceva de genul "de a găsi". Am scris că e format din prepoziție simplă și verb la infinitiv, dar la funcție sintactică am zis Atribut verbal. Și era atribut verbal prepozițional.
Am mai avut de dat câte un sinonim la niște cuvinte și foarte mulți s-au încurcat acolo. Dar eu am știut >:) Dacă nu îmi scade cele douăzeci de sutimi pentru lizibilitate, atunci iau 9,50 și visele îmi devin realitate *o* Ar fi drăguț, dar n-am prea mari speranțe. Scrisul meu de mână e într-un fel ca cel de tipar. Și e foarte frumos, se înțelege totul, blabla. Dar diriga mi-a spus să nu mai scriu așa. Și m-am apucat de scrisul cu onduleuri, cum îi zic eu. E pur și simplu. Horror.

2. I-am făcut o supriză dirigii :o3
Păi da, ieri s-au strâns aproximativ 190 de lei pentru ziua ei. Care a fost azi. Am cumpărat tort (de ciocolată ♥), un buchet de flori care mi-a plăcut foarte mult, un tub de confetti și am făcut o ramă cu două poze: pe o parte, cu clasa noastră într-a cincea (Doamne, arătam groaznic - nu că acum aș arăta mai bine - ) și una dintr-a opta. Plus o felicitare foarte ododo și un mare "La mulți ani" scris pe tablă. Înainte să înceapă ora, ne-am dus toți pe culoarul de la fizică și am lăsat un coleg în clasă. Tortul avea tuburi cu ... ă, tuburi din acelea care ard, așa că trebuia să fie cineva în clasă să le aprindă când intră diriga. Cum spuneam, noi ne-am dus pe culoarul de la fizică, ne-am ascuns, așteptând-o... Când i-am auzit tocurile pe podea, parcă auzeam inimile tuturor bătând mai repede :)) Ceea ce e ciudat. Apoi, toți, repede, dă-i fuga, să intrăm în clasă, să-i cântăm, să-i zicem "La mulți ani". În final am ajuns toți și  cântat. Îmi era rău de câte note au falsat unii. Apoi a ținut un discurs din ăla de știți-că-vă-iubesc-dar-uneori-scoateți-sufletul-din-mine și a fost așaaa sweet  Pe urmă, diriga a tăiat tortul și a împărțit la toți câte o felie, unii au împărțit suc și pahare și cu toții am început să ne facem poze. Nu pot să spun că am mai făcut cine știe ce română la ora aia, având în vedere că ne-a dat drumul pe la fără douăzeci și cinci. Oricum, mi-a plăcut tare mult. Cred că o să-mi fie foarte dor de ea când voi ajunge la liceu.

3. M-am plâns de V. day.
Mă rog, m-am plâns cât am putut. Pentru că mai toată ziua, nimeni din clasă nu a adus vorba de sărbătoarea asta idioată. Și m-am simțit împăcată sufletește. Până când am avut engleză și a spus profa "Happy Valentine's day". Mda, mulțumesc că mi-ai reamintit! Apoi i-am povestit Silviei despre noua mea obsesie (care o să fie menționată mai jos) care e atââât de scumpă :o3 A, și am mai vorbit despre MCR (My chemical romance) & 30 seconds to Mars. Și despre Nicholas Hoult. Deci, mda. Mi-a reușit și chestia asta, într-un fel. Deși aveam de gând să reclam ziua de azi la poliție, a fost bine și așa.


4. Am terminat de văzut primul sezon din Misfits.
Nu-l recomand chiar oricui. Dar eu m-am simțit ca un călușel fericit când am văzut fățuca lui Robert Sheeran în toate ipostazele :o3 Noua mea obsesie :)) Nu știu, în trailerul de la City of bones nu arată așa bine ca în Misfits. I-au mai tuns din păr la CB și mă enervează -.- În Misfits e foarte, foarte, foarte pletos și dărguț :o3 Și mai e și amuzant. E tipicul badass ^.^ BTW, trebuie să vă uitați neapărat. Dar nu toți. Cei care au probleme cu inima... mai bine nu :))

Cum a fost ziua voastră?
update: concursuleț aici, by Sandy ^.^

19 comentarii:

  1. Desi a fost ziua asta a iubirii, sm fost singura,dar a fost o zi chiar buna. Si noi am facut ceva asemanator profei noastre de romana pe care o iubim foarte tare. Nici un profesor nu a mentionat "sarbatoarea" asta. Eu in acest timp ma gandeam la Jace si visam ca ar fi fost dragut sa fie in realitate( as fi in love ) . Ehh, cam asa a trecut joia asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lucky you. Eu mă gândeam la Will ♥ Vreau. Film. Dispozitive. Infernale :-w

      Ștergere
  2. App, te invit la concursul de pe blogul meu http://loft-with-books.blogspot.ro/2013/02/good-morning-concurs.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate mâine după amiază. Momentan trebuie să îmi fac tema pentru mâine la meditație la mate -.-

      Ștergere
  3. Azi am avut engleza, am fost așaa fericită să nu o aud pe profa spunând ceva de Valentine's Day, sau poate era din cauză că trebuia să asculte pe cei care vor să-și mărească nota, și eu să dau test pentru că am lipsit. Pe mine mă așteaptă o simulare miercurea viitoare, x_X. Oricum , diriginta ta nu te lasă să scrii cu litere de tipar pentru că cică nu se acceptă în examen, și mie îmi plăcea să scriu așa până când mama/profa/cățelul/bunica mi-au spulberat visele și mi-au spus să nu mai scriu așa. Daar.. mâine e VINERI!! cu toate că mâine trebuie să mă asculte la vreo trei obiecte. Urăsc școala!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Succes la simulare. Da, știu. Dar scriu foarte urât cu onduleuri :\ Cine nu, măi Flavi, cine nu?... *pauză dramatică*

      Ștergere
  4. Owww, ce drăguţ, diriga voastră chiar a avut o surpriză plăcută ♥ Noi nici când trebuia să dăm bani ca să îi cumpărăm un cadou dirigului n-am putut să ne organizăm. Uneori îmi urăsc colegimea pentru asta. 25 de copii voiau să-i cumpărăm, ca oamenii normali, un coş cu şampanie şi cozonac, cum se dădea atunci, dar nuu, că s-au trezit alţii să-i ia Playboy. Zău aşa. Bine că n-am dat bani pe chestia aia, arăta foarte de cocalari :))
    De la noi a primit o tipă un trandafir, în rest şi-au plâns de milă :)) Până şi profa de info a plecat de la pregătire ca să-i cumpere cadou soţului ei. În rest, am fost toghether alone ^^
    Drăguţă foc zi ai avut tuu ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe noi ne-au organizat 3 tembeli.
      Playboy? Serios?! :)) Ar fi fost interesant să se trezească cu așa ceva sub nas :))
      Together alone :)) Da, așa se pare :-?

      Ștergere
  5. Frumoasa surpriza pentru diriginta ta :) Parca imi e dor de generala. Aa.. parca :D De abia astept sa vad ce nota iei <3 Sunt asa emotionata pentru tine ;;) Nu mai zic nimic de Valentin, ca e deja prea mult :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu sunt curioasă :-ss Am aflat azi că nu depunctează la aia cu At. vb. prep. Deci dacă am norocul să iau 6/6 la semnificația versurilor, am primesc 9,50 ♥ Aww, sunt așa nerăbdătoare :-ss

      Ștergere
  6. Hai, măi, eu știi cu cine am sărbătorit? Cu mineeee (și cu mucii mei) :o3 Nu că-s așa de drăguță?
    Awww, oh, noi îi facem în fiecare an cadou câte o floare fiecare și îi cântăm în ingliș La mult ani. Anu' trecut când am făcut-o prima oară mai că nu plângea de emoții :)) Mititicaaaa :o3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Vero. Nimeni nu te întrece în adorabilicisme :o3
      Waa :)) Ce mod mișto de a petrece.. o joi :))

      Ștergere
  7. Faină surpzriza pt. dirigina voastră.A noastră cre' că o să rămână ,,domnişoară" şi la 60 de ani.Nu e de mirare la ce caracter are... O.O

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce drăguță surpriza! E norocoasă cu așa clasă grijulie. Ai mei sunt nasoi rău. Eh, dar tot i-am luat niște cadouri pe acolo. :)
    Eh, la mine în clasă a fost un nesimțit care s-a pupat cu vreo 10 fete în aceași zi și s-a dat la toate... Mă rog.
    Pentru mine rămâne tot joi. ^^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci să mă simt norocoasă că am în clasă niște băieți inofensivi? Hm, cred că da :)) Și pentru mine a fost tot o joi. În tot sensul cuvântului.

      Ștergere
  9. Ce dragut! <3 Si noi i-am facut o surpriza dirigintei noastre anul trecut de ziua ei, care apropo e pe 1 aprilie =)) cu tort, flori, bijuterii, minuni :)) noi am reusit atunci sa strangem in jur de 230 de lei asa ca am avut bani de mai mult chestii. Si pentru ca nu stiam cati ani face i-am luat o felicitare cu "La multi ani! de ...30 de ani; 40 ani, 50 de ani" Cred ca intra undeva porin ultima categorie, dar nu se vede deloc. :)) Anul asta cred ca o sa-i facem o farsa (daca tot e nascuta de Ziua Pacalelilor) si probabil ii cumparam again un tort, flori si bijuterii :))

    Acum doi ani cand am dat examenul de admitere la liceu, am reusit sa iau 9,70 la romana desi eu nu mi-as fi dat nota mai mare de 9,50 pentru ca la compunere am scris mai mult abureli, dar se pare ca a fost bine :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă lași? Eu sunt pe 2 aprilie :)) Drăguță "surpriza" de ziua ei :> Vă țin pumnii :))
      Bravo. ^.^ Dacă s-ar întâmpla și la mine așa...

      Ștergere
  10. Holly fuck! Ce zi productivă. :)) Eu uan am halit ciocolată, am desenat şi m-am plâns cu un prieten cât de forever alone suntem. Deci, da. Dacă nu erau fetele alea care să îşi pacă poze cu prietenii lro şi să le pună pe Facebook, zău că şi uitam că e "Velăntains Dei". Dar, nu. Cum să nu pună toată lumea poze cu cât de mult iubeşte/urăşte această sărbătoare minunată. Naruto a fost acolo pentru mine, la fel şi o foaie de hârtie şi creioanele. :))

    RăspundețiȘtergere