duminică, 10 februarie 2013

"Se dă lumea pe brazdă"

Nu mai știu pe care blog am văzut titlul ăsta, dar mi-am permis să-l fur și eu. E interesant să văd ceva schimbare în celebrul 8B. (Cu ocazia asta ați aflat și clasa mea.)

1. Am convins tipa cu care sunt în echipă la chimie să LUCREZE la proiect.
Mă mir cum de nu a luat foc școala. Da, oameni buni, da! Mi-am convins coechipiera la chimie (care, săraca de ea, a rămas corijentă semestrul trecut la română și la mate, deci vă puteți da seama ce intelect superior are) să facă CEVA la proiect. Hai să vă zic povestea. La chimie sunt în echipă cu ea și cu încă o tipă cu care mă înțeleg. *Să-i spunem C. ultimei și E. primei* Profa ne dă o temă. Eu îmi notez pe caiet tema. C. își notează și ea. E. se uită la noi cu o moacă de cretină. Eu mă uit fix în față, la profa, prefăcându-mă că sunt atentă la ce predă în limbajul chirilic și că n-o bag pe E. în seamă. Aici e de menționat că E. are șuvițe (ea având părul șaten, și șuvițele fiind blonde) și că se îmbracă ori în albastru neon ori în roz fuchsia. Câh. C. face Wordul, iar eu fac proiectul în Power Point. După ce îl finisez, i-l dau lui C. să mai modifice și ea pe-acolo câteva chestii. Iar când profa ne pune să le prezentăm, cu speech și cu toate tâmpeniile, E. lucrul pe care Dumnezeu a înzestrat-o de când au luat molelculele ei ființă. Să caște ochii ca bleaga. Iar după ce terminăm prezentarea, profa ne-ntreabă cu ce a ajutat fiecare. Eu îi zic c-am făcut Powerpointu, C. a făcut Wordu și E. ne-a ajutat la poze și la animații. Ă, ca idee. Ultima afirmație = MINCIUNĂ EVIDENTĂ. Dar bineînțeles, drăguța de E. primește 10, că doar așa trebuie să dea profa la toți, nu?


I-am zis răspicat la ultima oră că dacă nu face nimic la proiect, se cară. Asta așa, că mi-a ajuns nesimțirea unora.

2. Un copil de clasa a treia îi poartă pică unui coleg, L.
L e într-a opta, dacă vă întrebați. Și e foarte drăguț când vezi bomba aia pufoasă și scundă cum îl pune pe L. la perete și cum îl amenință cu moartea :)) Zău, în sfârșit văd și eu puțină dreptate pe planeta asta. Nu mai menționez că L. e unu care își adoră oglinda. Mda, ați prins ideea. *rolling eyes*

3. La ultimul test de la geografie, nu a mai existat notă de 2! 
Ă, nu, nu-mi bat joc de voi :)) Doar că la geografie, notele de la teste sunt între 1 și 7. Și culmea! Nu, niciun 2. De la 3 în sus. Încep să am impresia că profu devine tolerant :3 Ceea ce, evident, e o închipuire de-a mea, deoarece n-are Matei cum să fie tolerant.

4. Am început să ne facem temele!
Bineînțeles, probabil că asta are legătură cu faptul că diriga și-a propus să ne verifice la fiecare oră sau că profa de mate ne amenință cu 3. Știți și voi. Alegerea unui număr la nimereală, prezentarea caietului de teme și apoi exercițiile de la tablă. Medie între astea două.

5. Am convins o manelistă să asculte rock.
Încă nu-mi vine să cred ce putere e ascunsă în mine :)) Nu credeam că ar fi posibil așa ceva. D-apăi s-o mai fac și eu... Înainte, tipa avea numai Guță și Salam în telefon. Acum, are numai Evanescence, Skillet și Within temptation. O spun a mia oară. Sunt așa de mândră de mine!

Cam astea au fost întâmplările de săptămâna asta :3 Ah, și am terminat Fetele Gallagher. Toată seria. Holy shit O.o Câteva spoilerici de-aici în colo. De ceeeeeeeeeee?! Deci eu nu cred. Nu cred că tatăl lui Cammie e mort. Și nu cred că l-a omorât nici Solomon. Adică, a recunoscut... Dar eu nu creeeeeeeeeeeeeeed. Bine cel puțin că s-a făcut bine pufoșenia de Zach. Și cred că mi-e rău când mă gândesc că odată l-am îndrăgit pe Josh. În fineee, NU CRED CĂ SOLOMON E TRĂDĂTOR. Chiar și când am citit, că scria mare și clar, n-am crezut :)) Nu aruncați cu roșii-n mine :o3 Doar că mi-a plăcut prea mult personajul lui.

Și acum vă las cu Taylor :3


Apropo, ce ziceți despre noul aspect al blogului?

26 de comentarii:

  1. Ai convins multa lume sa faca cate ceva :)) Asa te vreau :) Chestia cu temele la verificare e nasoala,dar asta e...poate va ajuta intr-un fel. Ar fi un comm prea lung sa zic cum e la mine in clasa. Imi place compania lui Taylor in timp ce scriu aici la romana(de fapt ma uit pe bloguri). Well, sa ai o saptamana faina! ^^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, până acum nu știam ce spirit de convingere tăinuiește în mine :))
      Mulțumesc la fel :* Taylor fie cu tine ^^

      Ștergere
  2. heeei ce chestie! :)) şi mie îmi place Zombie!! o.O e cam prima melodie cântată de adorabilitatea de Taylor pe care am ascultat-o şi mi-a picat cu tronc! :))
    cât despre lumea care s-a schimbat, e chiar funky să citesc aşa ceva :)) mă binedispune şi mă face să te îndrăgesc şi mai mult :o3

    mare noroc că nu am citit fetele G, că altfel probabil ori te băteam ori spoilăream şi eu :)) ai un aşa talent în a spoileri :)) :*:*:*

    mult noroc la ore! să mai supravieţuim încă o săptămână -.-

    kisses

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zombie e superbă <3
      Cât despre FG, nu cred că mai degrabă ai fi spoilerit cu mine :)) Mulțu' :o3
      La fel :*

      Ștergere
  3. Vai, asta chiar că e ceva ciudat. Eu am convins o tipă care asculta manele să asculte The Pretty Reckless. o.O Dar apoi, m-am certat cu ea și a revenit la prostiile ei. -.-
    Lumea asta mă sperie câteodată...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știu, și eu m-am minunat O.o
      Îmi pare rău pentru ceartă. :\ Mde, trebuie să supraviețuim cu oamenii ăștia...

      Ștergere
  4. ps: am uitat să spun cât de mult îmi place noul aspect o.O clumsy me :(

    well, i looooove it sooo much :o3

    kisses!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oww, mulțuuuuuuuuuumesc :o3
      Am stat mult să caut designuri >.<
      Virtual kiss back :*

      Ștergere
  5. Deci chiar acum jumatate de ora am aflat de melodia Zombie si acum o vad aici. DAT FATE.
    In orice caz, bafta la scoala si cu colega E. si cu profesorii care, speram sa nu mai dea 2 (stiu prin ce treci, anul trecut aveam la informatica o astfel de profa si nimeni nu a scapat de 2'urile ei pana la urma.)
    GET ALL THE 2's!!!!

    ^^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e superbă? <3 Eu ador toate melodiile ei. Au așa un aer de.. Taylor :))
      Mulțumesc. Succes și ție :*

      Ștergere
    2. Melodia mea preferata de la ea e Just Tonight <3 pur si simplu uimitoare. Si vocea ei e out of this wooorld, atat de unica!
      Merci pentru comment dulceata ^^

      Ștergere
    3. La mine s-au schimbat. Întâi a a fost Make ma wanna die, pe urmă Under the water și de-abia dup-aia am descoperit Just tonight. Trebuie să mai menționez că sunt foarte revoltată pentru că are doar 2 minute 50? >.<
      Și eu mulțumesc :*

      Ștergere
    4. Acuma nu mai ascult rock cum ascultam inainte (cu exceptia RED si The Butterfly Effect - beautiful mine, de care nu ma pot desparti. EVER. si ocazionalul Evanescence)
      Are doar 2 minute 50, DAAAR povestile scurte au de multe ori impact mai mare asupra noastra. Adica, gandeste-te la house'arelile alea de 2 ore care nuuu se mai terminaaa si parca imbatranesti si-ti creste barba intre timp si te gandesti IN CE AN SUNTEM?!

      Ștergere
  6. Agh, Adry, daca nu eram eu, nu-ti pica cu tron nici un zombie, ahhhhh!!!:))
    Si oh God, nici eu nu cred ca e un tradator. A trebuit sa fie nedreptatit in halul asta ca sa imi placa ATAT de tare :)) I mean, in a cincea carte *pe care, fuck, chiar trebuie s-o termin* Solomon apare din nou, deci nu e mort cu totu' :)) E semi-mort.
    Asaaaaa, Zaaaaaaaaach! Madafascagaga, unde-ai fost toata viata mea, iubire?!:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi-a plăcut de el de la prima propoziție și până la ultima. Și la volumul 3, la final - faza cu el și cu Abby - a fost atât de epiccccă #%$^*@!)*$@!%
      Presupun că ai ebook în engleză, nu? :-? Cum mă, să fie semi-mort? :)) Nuuuuuuu, bunăciunea asta - pardon, domnul Solomon - n-are cum să fie semi-moartă. Nici semi, nici total. Deci nunununu.
      Prin lume a fost, Vero, te căuta pe tine. Dar se pare că l-ai găsit tu pe el :-"

      Ștergere
    2. Daaa, cum Doamne iartă-mă tocmai Abby?! Adică, dafaqu... :))
      Păi nu cred că moare el, nu-ți face griji, că până la urmă e Solomon, așa că... :)) Out of Sight, Out of Time mai are mult. A fost publicată abia în 2012 în străinătate, și cum românii sunt foaaaarte rapizi la chestii d-astea, probabil ar trebuii să apară pe la sfârștiul lui 2013 :)) Daaar, ca să o scoată în varinată de chioșc trebuie să mai treacă un an de la ediția cartonată, și dacă sar peste cartonată asta înseamnă cam... sfârșitul lui 2014 x.x De aia nu mă bazez pe asta și m-am apucat de cartea a cincea.
      Oh, așa sentimentaaaal :)) Mă întreb când mă duce și pe mine la Blackthorne, că pe Cammie a dus-o, mhî -.- :))

      Ștergere
  7. Aleluia! ^:)^ Felicitari pentru importantele realizari :> Si nici eu nu cred ca Solomon e tradator. Oh nu. [-( Si mor pana apare volumul 5 si la noi 8-| In State a aparut deja, big surprise, na. La noi nu. Mor dupa Zach <3 Si da, aceeasi parere: Cand ma gandesc ca Josh mi se parea dragut :-j :*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thankies :3
      Deci NU E. NUUUUUU E. SOLOMON NU E TRĂDĂTOOOOOOOOOOOOOOOOR.
      *phew, m-am liniștit*
      Și euuuu. Acum 10 minute am aflat că există și un volum 5 (mulțumiri lui Vero) și am găsit recenzia în română despre volumul în engleză. Drăguț, nu? :)) Trebuie să apară la Leda. Dacă și-ar mișca și ei fundu mai repede...

      Ștergere
  8. Băi, deci nu cred. Nu creeeeed. O_O Sunt aşa mândră de tine. *lăcrămuţă* De la manele la rock e o cale lunga iar tu ai reuşit să i-o bagi ălea pe gât. Aşa te vreau!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu n-am putut să cred :)) Dar când mi-a arătat playlistul mi s-a demonstrat. Sunt o genialitate de copilaș. Nu e nevoie să mă venerați :))

      Ștergere
  9. Tot felul de ciudăţenii în lumea asta.God,parcă numai suntem noi..

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma gandeam eu ca e ceva diferit la blogul tau, dar pana sa dau si eu un comentariu la o postare random, a venit mama si mi-a ciordit laptopul. Si apoi postezi tu asta :)) Well, bravos pentru 'realizari' si gaah, inca n-am trecut pe la afurisita de Diverta, ca numai acolo se gasesc FG, sa-mi au si eu cartile 3 si 4. Si fac crize pe aici ca nu am ce citi, dar asta nu prea conteaza :))
    Aww, Taylor si a ei voce adorabilicioasa :3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mamele noastre s-ar înțelege super bine :))
      TREBUIE să citeși 3 și 4. Sunt așa de.. dafaq. Sunt super șmechere *books' feelings - like a boss*
      Mdea, Taylor va fi și o să fie o *AAA* minunăție de voce.

      Ștergere
  11. Hiiii! Ăsta-i titlul meuuuu! Al meeeeu! Mda, gata, m-am calmat.
    Deci, comentând postul tău şi nimic altceva, n-am să stau să despic fiecare cuvând şi fiecare literă în câte patru părţi egale şi perfect proporţionale ca tine că na, am 7 ore mâine printre care şi matematica unde am de învăţat un capitol întreg numai cu teorie predată într-o perioadă în care eu fie am ciulit, fie am fost prea captivată de măreţia şi de complexitatea facebook-ului ca să mai fiu atentă la oră. Bine, nu că dacă aş vrea să înţeleg ceva, chiar aş înţelege, dar mă rog.
    Aşaaaa... partea cu rock-ul e cea mai WOW. Chiar ai dat-o pe brazdăăă! :))
    Apoi, îmi place melodia, şi apoi îţi zic că nu eşti singura care doarme cam 4 ore pe noapte -.-".
    Aaaa, şi astept recenzia la Fetele Gallagher ca să ştiu dacă o introduc la lista de "Citit pe viitor" sau nu.
    Până atunci, mă duc să-l savurez de Jace! :3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa, chiar nu mai țineam minte pe unde l-am văzut.
      Daaa. Știu, nu? :)) Azi, când copiam o chestie la mate *dontjudgeme, nu mă pricep :))* i-am băgat o cască în ureche cu ce ascultam eu. (Eu de obicei când îmi fac temele le fac cu muzică bubuind în urechi. Și le fac bine!) Și tipa a rămas fascinată de Fireflight (Unbreakable). Apoi m-a pus să-i mai arăt ce am și am băgat jumate din playlistul meu -.- Mda. Inevitabil, s-a îndrăgostit de toate. Deci de toate, domne! :))
      Îți zic de dinainte că e bine de adăugat pe listuță, pentru că înainte o să fac recenzia la Prințul mecanic (tot opera domnișoarei Clare) Abia pe urmă ajung la Fetele Gallagher xD
      Dacă am puțin noroc, poate reușesc să-i fac mâine recenzia (Da, mâine, înainte de simulare! :)) )
      Du-te, nu am cum să te rețin de la așa ceva. ^^

      Ștergere