marți, 12 februarie 2013

Mâine iar școală.

Mă simt ca o brioșă care a stat prea mult la cuptorul cu microunde. Am ajuns să dorm 4 ore. La școală pierd între 6 și 7 ore. La meditații, două ore. Teme - Dumnezău mai știe cât. Oricum, săptămâna asta am început oribil. Luni trebuia să aducem niște teste semnate la română, iar eu nu mai găseam afuristul de test. După cum vă dați seama, am plecat la școală fară el. La școală, diriga:
- Ungureanu.
*F. își mișcă le craci până la ea și îi dă le testuleț. F. se așează în bancă.*
- Vișan.
Eu *dând din colț în colț*: Nu-l am la mine.
Diriga: CUM VĂ PERMITEȚI AȘA CEVA? VĂ TREC NOTELE ÎN CATALOG TUTUROR CELOR CARE NU AU ADUS TESTUL. EI, DA. DOAMNA DIRECTOARE M-A CHEMAT...
"..." = bolboroseală de 20 de minute în care ne explică de ce clasa noastră e cea mai nu-știu-cum din toată școala. 

Seara trecută, Brioșel își răsturnă toată camera cu susul în jos în căutarea testulețului buclucaș. Nimic. Brioșel cutreieră toate camerele la rând, de la dormitor până la bucătărie. E, când ajunse în sufragerie, văzu pe masă o folie cu niște coli. Se duse spre folie cu o ultimă speranță și începu să se uite cu grijă printre ele. Când o văzu. Era. Să. Cadă. Din. Picioare.
MAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Bineînțeles, după asta a urmat o ceartă de învinuire. Care pe care. Azi i-am dus testul și n-a zis nimic. Dă, Doamne, să nu-l treacă! Nu de alta, dar am luat 8. Și n-ar da bine la medie. De ce am luat 8? Păi întrebați-mi drăguții de colegi care zbieră prin clasă de parc-ar fi la grădina zoologică. Evident, după, diriga ne-a dat un test de 5 minute cu sintaxa frazei. Cu tot cu dictare. Așa că nimeni n-a luat mai mult de 8,5. Mă bucură să știu că am luat notă destul de mare, față de restul idioților.

Pentru mâine am foaaarte multe teme. Și e frustrant. Asta înseamnă că trebuie să rezist fără tumblr, ceea ce e imposibil, vă zic eu. Imposibil!

Voi ce faceți pe 14? La mine se nimerește destul de drăguț. În ziua aia e:
1. Ziua dirigii
2. Simularea la română

La simulare nu-mi fac probleme, dar o să fac o încercare, să văd dacă pot să iau 9,50. Nu de alta, dar vreau să le fac în ciudă strâmbilor care se consideră "buni" la română. Ah, și sâmbătă mă duc la evaluare în educație. Tot la română :)) În clasa a șaptea intrasem la județeană, dar tocmai atunci ni s-a schimbat profa de română. A venit o hoașcă cu care am stat timp de 3 luni pe un al naibii de Domn Goe. Și i-am zis că am intrat la etapa județeană, și că să mă anunțe când e a doua, și ea "Daa, sigur, cum să nu?" și de atunci n-am mai primit nicio veste. O s-o înjur pe mătura aia și-n somn! În fine. Anul ăsta am de gând să dau tot ce pot. *Tot ca să le râd celorlalți în față*

Voi ce faceți pe 14? E cineva forever alone, așa, ca mine, sau sunt singura?
P.S.: Urăăăăăăăăăăăăăăăăsc sărbătoarea asta. Și culmea, tot în ziua asta ar trebui să fie sărbătorită și cretina de vară-mea. Alt motiv în plus pentru care să urăsc din toată ființa mea joia săptămânii ăsteia.

Melodiuță:


Update: Concurs marca Vero AICI

20 de comentarii:

  1. Forever alone too, sweetie :*
    Și nouă ne spun asta. Noi suntem la A, și zic de ăia de la B că sunt niște îngeraaaaași, sunt lângă cancelarie și nici nu-i auzi. O întreb pe verisoara mea, care are clasă lângă ei, cică ”Sigur vorbim de același B? Ăia-s draci împielițați, au vrut să ia și cataloage din cancelarie. Tot timpul e haooooos și ies profesorii spumegând”. Așa că nu îmi pasă ce spun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De multe ori profii zic asta doar pentru că vor să tacă tâmpiții din clasă. Hm, tehnica e cam fumată, dar la unii încă mai ține.

      Ștergere
  2. Hihi, şi la noi a venit azi tâmpa de fostă-profă-de-civică-care-acum-e-directoare şi ne-a ţinut morală că nu purtăm uniforma şi că unii fumează. Şi ne ameninţa ea că dacă mai facem tâmpenii asta înseamnă că avem prea mult timp liber şi va vorbi ea PERSONAL cu profii să nea şi mai mult de învăţat la toate materiile. Tâmpa aia ar fi în stare, şi când am auzit dădeam pumni în scaune ca să nu mă reped la ea. Păi ea ce face?! Stă toată ziua la un birou şi se fâţâie prin şcoală.
    Vai, 14 februarie.. Azi când am ieşit de la şcoală era unu cu standu' cu inimioare şi rahaturi roz şi roşii. x_x Păi, probabil eu voi sta cu laptopul în pat şi mă voi uita la iubirea vieţii mele: Naruto. :))
    Succes la simulăăări! >:D< Eu am pe 18 la română şi pe 20 la mate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oaaaaaaaaaa. Parcă ai fi în clasa mea :)) La noi într-a șaptea a ieșit tmbălăul cu uniformele și cu fumatul. Acum ne-am cumințit ca prin minune :)) *depinde ce înseamnă cumințit pentru unii*, dar oricum, în unele ore nu e aude nici bâz. Și eu îmi ursc directoarea. E o hoașcă cu o mătură roșcată și împestrițată-n cap.
      Bleah. O să fiu nevoită să mă țin departe de toate tâmpeniile de V. day. Am menționat că URĂSC ziua aia? :))
      Thanks. ^^ Succes și ție.

      Ștergere
  3. Prima oara cand m-am uitat pe postarea ta, m-a atras frumosul de
    - Vișan.
    Asa o cheama si pe profa de engleza :)) Si aw, ce nume cute. Esti ultima la catalog? Oare o sa ma continui cu intrebarile personale? Da, dar nu acum. Ba da, acum. Esti a opta? :o
    Okok m-am potolit.
    Si eu care credeam ca profele noastre sunt singurele profe care spun ca clasa noastra este ... este. Ca asa, sunt rasiste, de cei de la B zic ca sunt cuminti si studiosi, desi sunt prosti, put si fac harmalaie :))
    Oh 14 februarie... pana cand ajung la liceu si scap de temnita unde invat acum n-am sanse sa sper la ceva... orice :)) In a5a mi-a dat un pusti bomboane iar eu m-am ascuns sub un scaun. Si nu stiu de ce am zis asta.
    Uhm, succes la simulari, le dau si eu la anul :)) >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1. Da. Am un nume demn de aruncat cu roșii în el. Îh, îl URĂSC. Și partea mai proastă e că juma' din colegi mă strigă așa x.x Îmi vine să-i punch in face, dar nu vreau să fiu atenționată pentru nebunie cronică :))
      2. Da, sunt ultima la catalog. Să fie blestem sau binecuvântare?
      3. Da, sunt a opta.
      4. Oaa. Ce chestie :)) Și în clasa noastră pute :)) Ne asemănăm cu B-ul descris de voi. Am aflat de la o tipă de la C că ei ne consideră acum PE NOI cuminți. Când anul trecut unu a aruncat cu o piatră în profa de mate :))
      5. Bravo! Arată-le brbaților că ne sunt inferiori! :))
      ( La latină am stat să dezbatem dacă bărbații sau femeile sunt mai nu știu cum. Se pare că tot nu mi-a trecut spiritul femeiesc ce duhnește în mine :)) )
      6. Mulțumesc. La fel, cred :-?

      Ștergere
  4. Si eu sunt forever aloneeee! :)):* Si mi-e asa de bineee. Cred ca daca as avea un prieten si mi-ar cumpara ceva special de Valentine's day i-as da in cap :))) eu sunt de parere ca, daca iubesti pe cineva poti sa-i demonstrezi asta in fiecare zi, nu special de Valentine's.. :)))
    Pe 14 cred ca o sa invat la latina si o sa exersez putin la tic, poate daca am timp ma uit la un episod din The Lying Game sau TVD pentru ca, am ramas in urma cu cateva episoade:|.
    Succes la simulare! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vino-ncoace, soro! :)) Oa, ce frumos m-a izbit la inimioară al treilea enunț :o3 Sunt mândră de tine, Săndici :o3
      Uu, și tu ești cu The lying game :> Și eu. Me gusta.
      Mulțumesc. ^^

      Ștergere
  5. *Forever aloneeeeee!! b-) *
    Urăsc Valentines Day-ul! Dacă o să vină vreodată cineva cu o felicitare de VDay la mine o să moară în chiinuuri. o.O
    Vai, ni s-a întâmplat faza cu testul!! Și da, clasa noastră e cea mai obraznică/adormita/aiurita/tâmpita din școală. Cu toate că suntem singurii din școală care nu au scos ușa din balamale! =)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Noi avem un sexy coleg pe care îl cheamă Vişan. Trecând peste asta :))
    M-am născut ca să fiu forevăr alone, ahaah. Eu am concurs la info sâmbătă şi trebuie să trec în materia de a opta până atunci -.- Şi parcă văd că ciudatul din tabără o să ia mai mult ca mine. Shit happens.
    Noi am dat test azi la română. Neanunţat. Sper să iau măcar nouă -.- Mă rog, nu e numai vorba de asta, numai că vezi, Doamne, sunt olimpica şi trebuie să fac perfect. Trololo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh Doamneeeeeee =))
      Cât pot să-mi urăsc numele de familie :))
      Succes la concurs. Do it like a Rose. Nu știu de unde mi-a venit asta :)) În orice caz, smintita îți ține pumnișorii :o3
      Succes cu nota. Nu cred că am menționat că urăsc din suflețel testele surpriză. Mda. Screw them.

      Ștergere
  7. DOAMNE de cand nu mi-au mai vazut ochii note asa de mari :))) Ma bucur mult pentru tine ca ai ajuns asa departe la olimpiada!! *high-five guuuurl*
    Pe la noi, cu ce profi avem, cu lenea noastra incurabila si cu ULTIMATE PROCRASTINATION KIDS, tindem de la 5 in jos.
    Am dat si noi simulare la romana - imi picau ochii pe foaie si matele scoteau sunete de jale.. si foame - Degeaba eram eu ceva de genul "I CAN DO THIS. YES. YES I CA- oooh caracterizarea unui personaj din basm, perfeeect, nu m-am uitat deloc pe caracterizari. Sau pe basm." So, am stors cu greu din cunostintele mele cu privire la basm invatate acum... cativa ani (and my memory is not the best there is, just so we're clear), am scris o pagina and then I left. Speram la un 7, inainte sa am azi ora cu profa' de romana si sa facem subiectele. Now, I think I'm screwed.
    In orice caz, sper sa iei 10!!! Pentru ca meriti ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nuu, de fapt intrasem la județeană la Evaluare în educație, nu la olimpiadă :)) Nu sunt chiar așa genialitate.
      Deci mâine o să am la subiecte de dezbătut :)) Parcă îi și văd pe tâmpiții mei colegi aruncând cu tort unu într-altu :)) În loc să-l mănânce diriga... x.x
      Eh, nu merit nici chiar 10. De obicei o dau în bară din neatenție. Dar mâine o să-mi canalizez toată ființa pe bucățica aia de hârtie. Mulțu' ^^

      Ștergere
  8. Eeeee... se vede acuma cat de atenta sunt de obicei :))))
    O singura data am ajuns la faza pe judet la romana la olimpiada, pe vremea cand ma preocupam. Acum parca nici noi nu ne mai dam silinta, nici profesorii si orele de la scoala sunt doar ca sa treaca timpul si nimic mai mult.. ce n-as da sa am unii profesori de la generala la liceu, cu ei chiar invatai - si de placere! -

    Asa e frumos, BATAIE CU MANCAREE!!!
    Si sa nu te demoralizeze lucrarea la romana, pana la urma e doar o simulare.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mda, știu că e doar o simulare. Și o să mai dăm două în afară de asta :)) Una pe clasă (asta de mâine), una pe școală și una națională. Și totuși, n-ar fi la fel dacă aș lua 9 ca atunci când aș lua 9.50.

    RăspundețiȘtergere
  10. Uu, simulările astea dau mari bătăi de cap, te înțeleg. Așa mă simt și eu, școala parcă mă epuizează.. Și tu bănuiesc că ești în clasa a VIII-a , nu? Abia aștept să merg la liceu, măcar îmi voi alege profilul care îmi convine mie. Și eu sunt singură, tocmai un băiat ciudat pe care să-l giugiulesc îmi mai lipsește mie..Nu mai zic că și diriginta noastră are draci pe noi. Când aud " Toți pentru unul, și unul pentru toți" îmi vine să zbier când știu că am fost cuminte..

    RăspundețiȘtergere
  11. Flavia - da, într-a opta. Eh, și diriga noastră e supărată pe noi. Dar după surpriza pe care i-am făcut-o azi, cred *și sper* că i-a mai trecut :3

    RăspundețiȘtergere