sâmbătă, 2 februarie 2013

Distribuție "Academia vampirilor" !!!!

Asdfghjkl. Doamneeeeeeeeee. Moooooooooooooor. MOR! MOR MOR MOR!
Așezați-vă pe scaun, oameni buni. Nu vreau să faceți infarct din cauza mea. Deci...

Rose = Zoey Deutch


Lissa = Lucy Fry


Dimitri = Danila Kozlovski


Click aici pentru mai multe informații: First casting ; Mark Waters to direct VA: Blood sisters ; VA movie newsHoly freaking fuck! Nu-mi vine să cred că se-ntamplă. Parcă mai ieri visam și îmi făceam cat-uri ideale pentru film, iar acum... *gdhsafdjshgfklsjhjsdkhvfsdhamgfsdhkfmgsdhfmh* distribuiția (mă rog, personajele principale) a fost deja aleasă. Dacă va continua așa, până anul viitor, prin toamnă-iarnă, vom avea filmul. Apropo, primul film se va numi Blood sisters. Fiecare dintre cele șase vor face parte din Vampire Academy,  doar că, având în vedere ce a declarat Richelle într-un interviu, titlul "Vampire Academy" nu a atras foarte multe persoane. Însă Blood sisters prevede o parte din acțiune ceea ce este, pe de o parte, intrigant.

Părerea mea:

Zoey Deutch e perfectă. Sunt singura care crede asta? Inițial nu mi-a plăcut alegerea facută, pentru ca țineam cu Sophia Bush, dar după ce am văzut mai multe poze cu ea, mi-am dat seama că e potrivită.

Lucy Fry. În cărți, Liss are fața aceea de înger :o3 Ei, din câte am văzut eu pe google, Lucy nu e o alegere prea buna pentru Lissa. În primul rând, ea are tenul alb, foarte alb. Lucy il are mai închis la culoare. Și sprâncenele. Mă rog, alea pot fi reparate... În fine, nu-mi place alegerea pentru personajul ei. Și punct.

Danila Kozlovski. Sincer, sunt dezamăgită având în vedere alegerea făcută pentru Dimitri. Îl visam noaptea pe Ben Barnes! Serios. Ar fi fost o alegere atât de bună... Și, Dumnezeule, arată așa de bine 8->
Meh, Danila nu e genul ăla de sexy beast cum zice Richelle Mead. Dar sper să joace bine.
P.S.: E rus, deci accentul poate fi recreeat cu ușurință.

Ah, da. Filmările încep între lunile iunie și august. Keep on fangirling.


Update: Concurs cu ebook-uri aici

9 comentarii:

 1. Ben Barnes ar fi fost o alegere atat de buna fata de Danila si arata chiar mai bine. Uhh, nici Lisa nu e o alegere prea buna... Mna asta e... Sa speram ca o sa joace bine.

  RăspundețiȘtergere
 2. Am pus concursul. :) Bafta tuturor! ^^
  http://pierdutaintrelumi-byclara.blogspot.ro/2013/02/concurs-fulger-ebooks_2.html

  RăspundețiȘtergere
 3. Decii nuu creeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedddddddddd!Eu mi-o închipuiam pe Rose blondă şi pe Lissa şatenă:)).Actriţele sunt chiar opusul imaginaţiei mele.SUCKS:))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. De, măi, Răisuc, dacă Richelle a făcut un complot împotriva ta >:)
   Nu mă băga în seamă, de două ore mă port ca o curcă beată :))

   Ștergere
 4. Ahhhh! De ce toată lumea de pe blog mă tortureazăăă?
  Ahhh!
  Aşa, că m-am calmat, zic: TREBUIE NEAPĂRAT SĂ CITESC SERIA! Dar neapărat!
  Până atunci, nu pot să zic nimic... din nefericire, pentru că nu stiu despre ce e vorba. -.-

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Deci, Mărie, DA. TREBUIE să citești seria. Când faci rost de bani, îți miști cursuroul repede-repede la Grupul Corint și iei cele 6 volume la 100 de lei. Și eu le-am luat tot de-acolo. Și da, o să te torturez până la moarte cu asta :))

   Ștergere
 5. Rose e superbă.
  Lissa e... mdaa.
  Dimitri e drăguţel spre sexy as hell.
  Şi dacă o să-l aleagă pe Christian cel bun, cred că aş putea săruta o văcuţă <3

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daa, și eu sunt curioasă cine o să-l joace pe Christian. Bineînțeles, iar am imagini cu idealul meu Christian învârtindu-mi-se prin creieraș :>

   Ștergere