duminică, 20 ianuarie 2013

Three Days Grace♥

Aaaaaaaaaliluia. Am terminat în sfârșit temele. Da, de 2 zile în continuu stau pe teme >.< Și am reușit să termin și Adevăr sau provocare de Sara Shepard. Probabil am să fac recenzia mâine, dar nu știu sigur, că se pare că profesorii noștri au o pasiune pentru ruperea mâinilor învățăceilor lor dragi.


Oricum, mi-am mai făcut un blogușor. ^-^ Pe el o să-mi vărs nervii de fiecare dată când ăă, am nervi.
Link: Le prostie omenească
A, și când n-am nervi, o să comentez diverse chestii. Și sunt destule teme. Duckface-urile, încuiații de pe făisbuc (Doamne, da' s-au strâns toți acolo! Fac comunitatea oamenilor fără creier :| ), plagiatul, pubertățile eșuate ale copiilor de pe tpu, maneliștii, tipele care se consideră populare și care se-mpopoțonează cu roz din cap până-n picioare. Bleah.

P.S.: E și un serial făcut după carte, The lying game, iar Sutton și Emma sunt jucate de aceeași persoană. Am urmărit vreo 5 sau 6 episoade, dar mi se pare drăguț. Unele lucruri sunt schimbate, de exemplu nu mai apar gemenele Twitter, iar Sutton nu e moartă. Trist. Era mai interesant dacă era moartă, dar în orice caz, uitați-vă.
P.P.S.: Am mai găsit o trupă asdfghjkl datorită făpturii de Denisa (pe care-o găsiți aici) E nouă în bloggărit, deci vă rog s-o mai ajutați cu câteva vizualizări. Acum listen:




10 comentarii:

  1. Yay!
    Eww teme..-.- nici nu vreau sa`mi amintesc:))
    Chiar azi am citit pe un blog o chestie legata de astea cu botucu`lor de rata 0.0' dezgustator.=))
    Ador trupa:x. hihi. ops e tarziu trebuie sa plec. v.v
    O saptamana faina sa ai ^.^

    RăspundețiȘtergere
  2. Waaaa si eu ascult Three Days Grace. Sunt trupa mea favorita :) Cat despre noul blog,mult succes! O sa-l citesc sigur fiindca si pe mine ma enerveaza prostia pe care o vad.

    RăspundețiȘtergere
  3. Şii eu ştiu fomraţia,şi o ascult..şi mă bucur aşa de mult că nu-s singuraa!Pffff,temle asta îs tâmpite rău,şi profii şi mai şi.Zici că vor să ne fure (mănânce) tot timpu' liber!What the heck!

    RăspundețiȘtergere
  4. Noul blog e asaa, la sentimentul meu <3
    Imi place Never Too Late, pe cealalta o ascult acum. Nu stiam ca sunt asa iubibili :3
    Fir-ar, ti-am scris weekend placut :)) Aa, bafta la scoala :> Se duce Ale la olimpiada la romana? Se ducee, trebuie sa se ducaa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ii, mă bucur ^-^
      Ăă, cum ai ghicit? :)) Da, o să mă duc la olimpiada la română, dar nu pentru că am rugat-o eu pe diriga să mă pună pe listă. Ea m-a pus, cu mânuța ei -.- Sper să fac și eu de 9. Dacă ne bagă mult din sintaxa frazei, m-am ars X_x A, și succes și ție la școală :)

      Ștergere
  5. Buna Dimka. Scuze pentru absenta, al meu idiot pc a cedat. Si aproape ca m-a facut pe mine sa cedez din cauza asta :)) Ce dor mi-a fost de blogging :> Habar n-aveam ca serialul e dupa cartile Sarei Shepard. Si de cate ori am dat peste el, l-am ignorat, crezand ca este tot un fel de Lie to me. Bine ca exista Tu care sa ma lumineze :) Merci :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună Dimka și ție :)) Aa, deci de-aia! Chiar mă-ntrebam unde e Furelise. Ă, păi nici eu nu știam la început că serialul ăla e după carte, dar mi-am dat seama din acțiune. Gemenele, numele personajelor - se potriveau cu cartea. Apoi, când am terminat de citit volumul 2, am văzut că Sara scrisese "mulțumesc celor care au muncit la serial" și mi s-a aprins o luminiță. Cuplăcinți :o3

      Ștergere