marți, 22 ianuarie 2013

Neinspirație de titlu, na, bun titlu?

Hei, lume. Îmi pare rău pentru lipsa mea din ultimele zile, dar a intervenit cineva în viața mea. Cineva foarte important, în care cu o zi în urmă probabil aș fi aruncat cu roșii și cu gume de șters. Cineva pe care l-am bârfit constant, chiar și pe acest blog. Și îmi pare rău pentru asta. O să ziceți că m-am smintit.
Când mă uit la pătrățelele acelea unduitoare, îmi vine să-mi dau palme. Când gândurile mi se leagă, mi se pare că nu-i adevărat.


Smintita s-a apucat de matematică.
Examenul, fir-ar mama lui! Din cauza examenului ăstuia, o să fac DOUĂ meditații la mate pe săptămână. Cu profesori diferiți. Știți ce-nseamnă asta pentru mine? Torturăă. În 5 luni eu am de recuperat ce-am pierdut în ultimii 2 ani. Da, de parcă aș reuși! Doar e vorba de mate! Plus, ne-au mai fost băgate și lecții noi pe gât. Pe care trebuie să le știu -.-
Ca să schimb subiectul, uitați cu ce-mi mai ocup eu timpul (pe serii):
1. Dispozitive infernale, C. Clare
2. Dispăruți, M. Grant
3. Lupii din Mercy Falls, M. Stiefvater
4. Jurnalul unui puști, Jeff Kinney
5. Narnia, C.S. Lewis
6. Fetele Gallagher, A. Carter

De la Lupii din Mercy Falls nu am decât un volum, Șovăire, pe care trebuie să-l termin. Iar de la Jurnalul unui puști am 3 volume, momentan. (Seria asta mi-a împrumutat-o un coleg cam aiurit, care și-a uitat restul volumelor la țară.) În total am 16 cărți de citit. Eram ceva de genul...


...când am primit coletul cu DI și Fetele Gallagher azi. Am devorat primele 63 de pagini și deja sunt înnebunită după Will. :3 Dar să vedem ce mai urmează ^-^ Voi ce mai citiți?

Ăum, pentru ăi' care n-au ce face:

Și ceva ce am găsit acum câteva zile. Vă rog nu mă acuzați că v-am surzit:


Hai, ziceți că n-ați râs. Cel puțin un zâmbet să vă fi scos bătrânica asta xD

11 comentarii:

  1. De când n-am mai auzit Tears don't fall :> <3 Și mamă ce de cărți ai! Eu nu am citit DI și sunt foarte ofticată din cauza asta :)) Ai grijă cu matematica, e un prieten capricios :)) Eu am urât-o, și încă o urăsc, deși nu mai fac acum mate. Nu sunt eu șmecheră? :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știuuu, am o groază. Și problema e că trebuie să le citesc cel puțin pe alea împrumutate până la vancața de vară. Că apoi trebuie să-i dau înapoi cărțile lu' colegă-mio aiurit. Anyway, Anymă bucur c-am reușit să fac rost de DI. Am auzit că Will e un fel de neam cu Jace <3 Aw, Jace *.* Și da, o să am grijă :)) Relația noastră va dura 5 luni jumate. După aceea însă, o să-i dau papucii. Cred c-o să-i frâng inima :3 Ești pe filologie? :-? Eu tot o să trebuiască să fac mate, că mă duc pe științele naturii. (Viață crudă.. :| )

      Ștergere
    2. Aoleu, ce-am scris :)) Anymă :)) Gata, m-a ajuns și pe mine prostia :)) Ori asta, ori tastatura mea e încă adormită -.-

      Ștergere
    3. Da, sunt pe profil filologic :) Și da, e al naibii de mișto, și mă bucur că am ales filologia :) Dacă alegeam profilul real, de mate-info, probabil că aș fi rămas repetentă :))

      Ștergere
  2. Ahâm. Am comentat primaaaa!!! :)) Gata, mulțumesc frumos. Ei, cum, premiu? Nu, e prea mult. Cred că o statuie din aur, îmi ajunge :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Pfooaaaa,cum să faci atâta mate?Păi eu o singură oră de mate iau pe săptămână şi mi se pare chinnnn!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știu, e groaznic -.- Dar trebuie să mai îndur un semestru.

      Ștergere
  4. Vaai, încă mai râd de la "nuntaşa" asta. Fenomenala femeie, ce să mai. :))
    Aşa, după ce mi-am revenit - am mai stat încă 2 minute să râd - îţi zic că nu-ţi face griji din pricina matematicii. Eu ziceam că nu iau nici 8 şi am luat 9.40 aşa că nu-ţi bate capul atâta cu ea, că nu merită. Îţi zic. :D
    Tocmai acum am văzut imaginea aia de pe blogul tău cu cititul unei cărţi de 200 de pagini - cu toate că nu-i prima dată când îl vizitez -.- - şi am făcut un calcul siplu şi am ajuns la cocluzia că dacă ai putea citi cele 16 cărţi pe care le ai de citit în 48000 de minute. So, spor la citit! :)) Glumesc, de la oră mi se trage.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. simplu*
      am ajuns la concluzia că ai putea citi cele 16 cărţi în 48000 de minute*
      Scuze. Am postul obicei de a nu mă verifica înainte de a trimite un comentariu. o.O

      Ștergere
    2. Doamne, de-ar fi așa! Sunt cam bâtă la mate și toți trag de mine să scriu, să-nvăț, să repet, să-mi dau și sufletul din mine pentru materia asta abstractă. Și eu zic că nu iau nici 7, deci trebuie să am așteptări la 8,40.
      Ă, da. 80 de pagini mai am din DI. După ce termin și volumul 2, mă apuc de scris la română :)) (Nu-ntreba.)

      Ștergere